Algemeen Diensten Contact  

 

 


 

Wie is Tactisch Beheer BV

Van vroeger uit noemt men ons boekhouders, maar vandaag de dag doen we veel meer dan alleen uw boeken. Accountancy, fiscale advisering, organisatieadvisering en mediation, bijvoorbeeld.

Van jaarrekening tot risicomanagement, van loonadministratie tot rendementsverbetering: we doen het, of we adviseren u erover.

Heb ik jullie wel nodig?

Goede vraag… wij denken van wel. Om te beginnen voor adviezen bij het opzetten van een effectief en efficiënt managementinformatiesysteem. Ook kunnen wij een jaarrekening maken die een helder beeld geeft van uw bedrijfsprestatie en voldoet aan de wettelijke verslaggevingeisen.

Maar er is meer. Wij vinden dat de rol van adviseur niet eindigt bij het samenstellen van de cijfers, maar zich uitstrekt tot begeleiding van de organisatie. Iedere organisatie heeft immers behoefte aan goede managementinformatie.

Dergelijke informatie over uw bedrijfsprocessen vergaren wij gaandeweg tijdens de financiële administratie en het opstellen van de jaarcijfers. Op basis daarvan kunnen we u adviseren over verbetering van de interne beheersing van die cruciale processen.

En wat koop ik ervoor?

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt mede bepaald door kennis van de klant. Wij nemen ruim de tijd om onze cliënten goed te leren kennen, om zo hun vragen nog beter te kunnen beantwoorden.

Dat draagt er aan bij dat u waar krijgt voor uw geld. Wij doen er alles aan om bij iedere opdracht optimaal te presteren.

We willen onze dienstverlening dan ook niet frustreren door vaste prijsafspraken, we willen datgene doen wat volgens ons nodig is. Bij aanvang van de opdracht geven we natuurlijk wel een prijsindicatie af.